- 70 gr Carbzone fusilli pasta / Alla Eva pasta
- 150 ml creme fraiche
- 250 gr cherrytomaatjes
- 300 gr kipfilet
- 400 gr champignons
- ½ blokje AH bospaddenstoelenbouillon
- Peper en zout naar smaak
Bereiding
- Snij de kipfilet in blokjes
- Was de cherrytomaatjes en champignons en snij ze in stukjes
- Bak de kipfilet in een pan met een beetje peper en zout naar smaak
- Als de kipfilet gaar is voeg je de champignons toe en bak je het ca. 5 minuten mee. Giet dan het vocht af
- Voeg de creme fraiche, het blokje bospaddenstoelenbouillon en de cherrytomaatjes toe en laat het 5 minuten sudderen met af en toe doorroeren
- Kook de pasta in 9 minuten gaar
* Dit recept is op basis van 2 personen
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per portie |
Kcal | 461 kcal |
Eiwit | 67,0 gr |
Koolhydraten | 12,6 gr |
Vet | 27,9 gr |