Nu 40% korting op alle Body&Fit bestsellers

vrijdag 18 maart 2016

Kokos bonbons





 Ingrediënten
Benodigdheden
  • Siliconen vormpjes
Bereiding
  1. Doe alle ingrediënten, behalve de chocolade, in een kom
  2. Kneed de ingrediënten samen tot een bal
  3. Haal er 10 stukjes uit en druk ze goed aan in de vormpjes
  4. Leg ze ca. 30 minuten in de vriezer
  5. Smelt ondertussen de chocolade in een pannetje en leg het vervolgens in heet water zodat de chocolade niet weer hard wordt
  6. Haal de bonbons uit de vriezer en smeer bij iedere bonbon een laagje chocolade er op
  7. Zet ze daarna nog eens 15 minuten in de koelkast
Eet smakelijk!

* Dit recept is op basis van 10 bonbon's

* Ook kun je er kokos bolletjes met chocolade van maken:


Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per bonbon
 Kcal 32 kcal
 Eiwit 0,6 gr
 Koolhydraten 0,5 gr
 Vet 3 gr

Waar te bestellen?:
Amandelmeel: Link
Smart protein: Link