Pagina's

maandag 18 januari 2016

Kipkerrie met spitskool




 Ingrediënten
  • 300 gr spitskool
  • 500 gr kipfilet
  • 150 ml kookroom
  • 250 gr champignons
  • Kerriepoeder naar smaak
  • Peper en zout naar smaak
Bereiding
  1. Snij de kipfilet in blokjes
  2. Bak de kipfilet met een scheutje olijfolie in een wokpan en bak de kip gaar. Voeg peper en zout naar smaak toe
  3. Als de kip gaar is doe de spitskool en champignons erbij en bak je het ongeveer 10 minuten mee
  4. Dan voeg je de kookroom toe en laat je het lekker pruttelen
  5. Tot slot de kerriepoeder erbij en goed omscheppen
Eet smakelijk!

* Dit recept is op basis van 2 personen

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per portie
 Kcal 528 kcal
 Eiwit 67,8 gr
 Koolhydraten 10.5 gr
 Vet 21,9 gr