Pagina's

vrijdag 2 oktober 2015

Spinazie quiche met zalm en brie



Ingrediƫnten
  • 450 gr Iglo bladspinazie (diepvries) of verse bladspinazie
  • 3 eieren
  • 250 ml slagroom
  • 1 ui
  • 200 gr zalm
  • 200 gr brie
Bereiding
  1. Mix de slagroom en de eieren in de kom en voeg peper en zout naar smaak toe
  2. Laat de bladspinazie van tevoren goed uitlekken
  3. Snij de ui, zalm en brie in stukken
  4. Wok de spinazie in olijfolie tot gaar en bak de ui mee
  5. Vet de ovenschaal in en verwarm de oven op 200°C
  6. Doe de spinazie in de ovenschaal en doe het ei en slagroommengsel er overheen
  7. Leg daarna de stukjes zalm en de plakken brie op de quiche
  8. Bak de spinaziequiche 30 minuten gaar in de oven
Eet smakelijk!

* Dit recept is op basis van 2 personen

Voedingswaarde

 Voedingswaarde Per portie
 Kcal 1194 kcal
 Eiwit 62,8 gr
 Koolhydraten 11,7 gr
 Vet 88,1 gr