Ingrediƫnten
- 450 gr Iglo bladspinazie (diepvries) of verse bladspinazie
- 3 eieren
- 250 ml slagroom
- 1 ui
- 200 gr zalm
- 200 gr brie
Bereiding
- Mix de slagroom en de eieren in de kom en voeg peper en zout naar smaak toe
- Laat de bladspinazie van tevoren goed uitlekken
- Snij de ui, zalm en brie in stukken
- Wok de spinazie in olijfolie tot gaar en bak de ui mee
- Vet de ovenschaal in en verwarm de oven op 200°C
- Doe de spinazie in de ovenschaal en doe het ei en slagroommengsel er overheen
- Leg daarna de stukjes zalm en de plakken brie op de quiche
- Bak de spinaziequiche 30 minuten gaar in de oven
* Dit recept is op basis van 2 personen
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per portie |
Kcal | 1194 kcal |
Eiwit | 62,8 gr |
Koolhydraten | 11,7 gr |
Vet | 88,1 gr |