Ingrediƫnten
- 450 gr broccoli
- 4 eieren
- 100 gr creme fraiche
- 200 gr mozzarella
- 50 gr pijnboompitjes
- Peper en zout naar smaak
Bereiding
- Mix in een kom de eieren en de creme fraiche en voeg peper en zout naar smaak toe
- Kook de broccoli 15-20 minuten met een beetje zout
- Bekleed een springvorm met bakpapier, laat de broccoliroosjes goed uitlekken en doe het in de springvorm
- Snij de mozzarella in stukjes en leg ze tussen de broccoli roosjes
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Doe het ei beslag in de springvorm en schud het goed tussen de broccoliroosjes
- Strooi de pijnboompitjes eroverheen
- Bak de broccoli quiche 45 minuten in de oven
* Dit recept is op basis van 2 personen
Voedingswaarde
Voedingswaarde
Voedingswaarde | Per portie |
Kcal | 724 kcal |
Eiwit | 47 gr |
Koolhydraten | 7,3 gr |
Vet | 63,6 gr |